Nikah ve düğün törenine ünlü isimlerin yanı sıra, Güzbey ve Küçükbingöl ailelerinin akrabaları, dostları ve arkadaşları katıldılar. Işılay Merve ve Uğurcan’ın nikah şahitliklerini Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat, Tims&B Productions sahipleri Timur Savcı ve Burak Sağyaşar, Tarım ve Orman eski Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç, Salih Can Ünal, Burhanettin Saygılı, Buse Yıldırım, Merve Yıldırım yaptılar.

KATILIM YOĞUN OLDU

İhsaniye'de üniversite öğrencileri çevre günü etkinliği düzenledi! İhsaniye'de üniversite öğrencileri çevre günü etkinliği düzenledi!

Sığacık Koyunda Hıddenbay Teos’ta yapılan düğün törenine Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat, Tims&B Productions sahipleri Timur Savcı ve Burak Sağyaşar, İzmir İl Müftüsü Sinan Kazancı, Bayındırlık ve İskan eski Bakanı Prof. Dr. Abdülkadir Akcan, Tarım ve Orman eski Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun eşi Nahide Dervişoğlu, İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun’un eşi Ayşıl Olgun, Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya, Afyonkarahisar eski Valisi Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar eski Belediye Başkanı Abdullah Kaptan, Afyon Kocatepe Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Şan Öz-Alp, Vakıflar Bankası eski Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ahmet Kacar, Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Tv 3 Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, Tv 3 Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Hasan Hüsnü Eren, Tv 3 Yönetim Kurulu Üyesi Önder Artuk, İşadamları, Bürokratlar ile Güzbey ve Küçükbingöl Ailelerinin akrabaları, dostları ve arkadaşları katıldılar. Hıddenbay Teos’ta yapılan nikah ve düğün töreni gecenin geç saatlerine kadar devam etti. Güzbey ve Küçükbingöl Ailelerini tebrik ediyor, Işılay Merve ve Uğurcan’a ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Editör: Fadime Özkaran