Sultandağı Kaymakamı Murat Demirbilek, İl Genel Meclis Üyeleri Doğan Kayış ve Ismahan Nergiz, ilçe müdürleri ve beraberindekiler Yenikarabağ köyünde incelemelerde bulundu. Ziyaret kapsamında vatandaşlarla da bir araya gelen heyet, sohbet etti ve köy muhtarından bilgiler aldı.

Belediyeden Gençlik ve Spor Bayramı Hediyesi! Belediyeden Gençlik ve Spor Bayramı Hediyesi!

KÖY İÇİNDE İNCELEMELERDE BULUNULDU

Sultandağı Kaymakamı Murat Demirbilek, İl Genel Meclis Üyeleri Doğan Kayış ve Ismahan Nergiz, bir dizi incelemelerde bulunmak için Yenikarabağ köyüne ziyaret gerçekleştirdi. Köy sakinleriyle yakından ilgilenen heyet, ardından köy içinde incelemelerde bulundu. Muhtarın da bilgilendirmeleriyle, köyün güncel durumu hakkında fikir sahibi oldular.

İLÇE HALKIYLA BİREBİR İLETİŞİM

Sultandağı Kaymakamı Murat Demirbilek, İl Genel Meclis Üyeleri Doğan Kayış ve Ismahan Nergiz, köy ziyareti kapsamında ilçe halkıyla da birebir iletişim kurdu. Vatandaşlarla sohbet eden heyet, sorunları dinledi ve talepleri not aldı. Bu sayede, sorunların çözümü için daha somut adımlar atılacak.

Sultandağı Kaymakamı Murat Demirbilek ve İl Genel Meclis Üyeleri Doğan Kayış ve Ismahan Nergiz'in, Yenikarabağ köyü ziyareti halk tarafından memnuniyetle karşılandı. Kaymakam ve üyelerin samimi yaklaşımları, ilçe sakinlerinde olumlu bir izlenim bıraktı. >>HABER: SAFİYE KALENDER

Editör: TE Bilisim