Ziyaret sırasında Bolvadin'in geleceği ve yapılacak projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Milletvekili Mehmet Taytak, Kaymakam Ali Arıkan’a şu sözlerle başarılar diledi:

“Yeni görevinizde başarılar dilerim, hep birlikte Bolvadin’in daha güzel yerlere geleceği konusunda inancım tamdır. İlçemizin sorunları ve çözüm yolları konusunda gerekli tüm desteği vermeye hazırım.”

BELEDİYE BAŞKANI DERVİŞ AYNACI'NIN İŞ BİRLİĞİ MESAJI

Belediye Başkanı Derviş Aynacı da ziyarette Kaymakam Arıkan’a hoş geldiniz diyerek şunları söyledi

Kaymakam Yasin Akgül, Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz’ı kabul etti! Kaymakam Yasin Akgül, Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz’ı kabul etti!

“İlçemize hoş geldiniz. Birlikte çalışarak Bolvadin’i daha güzel bir geleceğe taşımak için kararlıyız. Belediyemizin projeleri ve hizmetleri konusunda iş birliği içinde olacağımıza inanıyorum.”452710494 865450802296420 8664327390518015734 N

MHP İLÇE BAŞKANI KIZILTOPRAK'IN MEMNUNİYETİ

MHP Bolvadin İlçe Başkanı Mahmut Kızıltoprak, yeni kaymakamın ilçeye katacağı değerlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve ilçedeki çalışmaların hız kazanacağına inandığını belirtti.

KAYMAKAM ALİ ARIKAN'IN TEŞEKKÜR MESAJI

Kaymakam Ali Arıkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek şu şekilde konuştu:

“Bolvadin’in gelişmesi için birlikte çalışmaktan mutluluk duyacağım. İlçemizin ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda tüm kurumlarla iş birliği içinde olacağız.”

SAMİMİ VE SICAK BİR ZİYARET

Ziyaret, samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşti. İlçe yöneticileri arasında güçlü bir iş birliği ve uyum mesajı verildi. Bu ziyaret, Bolvadin'in geleceği için umut verici bir başlangıç oldu.

Kaynak: Ahmet Sarlık