Heybeli Termal tesislerinde 9 günlük bayram tatilinde meydana gelen olayda açık havuz kısmında yerlerde bira şişelerinin olduğu video bir anda sosyal medyada hızla yayılmaya başladı. Görüntülerde çok sayıda içki şişesi olması bir kişinin bu kadar çok alkolü o güneşte tüketemeyeceği çelişkisini akıllara getirirken şişelerin maksatlı olarak konulduğu ihtimalinin ağır bastığı görüldü.

Söz konusu videonun hızla yayılmasının ardından daha önce eski Belediye Başkanı Fatih Kayacan’ın listesinde olan ve Kayacan’a yakın başka diğer kişilerin hızla videoyu paylaştığı ve yorum yazdığı fark edildi. Sistematik şekilde yorum yazdıkları görülen Kayacan’a yakın isimlerin yorumlarda halkı galeyana getirdikleri iddia edilirken konunun eski başkan Kayacan’ın bilgisi dahilinde mi yoksa bilgisi olmadan mı yapıldığının bilinmediği ifade edildi.

CHP İL BAŞKANININ İTİRAFI! CHP İL BAŞKANININ İTİRAFI!

İYİLİKTEN MARAZ DOĞDU

Seçildiği günden itibaren Bolvadin’e ivme kazandıran Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı Odak.com’a özel açıklamalarda bulundu. Söz konusu olayın tamamen sabote amacıyla yapıldığını ifade eden Aynacı, bu tür oyunlara hazırlıklı olduklarını dile getirerek gereğinin yapılacağını ifade etti. Seçildikten sonra eski yeni şeklinde hiçbir ayrım yapmadığını ve insanları ayrıştırmadığını ifade eden Başkan Aynacı bu konuyla alakalı termal tesislerde köklü bir revizyona giderek bu tür sabote eylemlere müsaade etmeyeceklerini ifade etti.

Kaynak: Ali KÜÇÜKKARTAL