Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, belediyede çalışan personeller için bayram öncesi önemli bir adım daha attı ve personelin bayram sevinci ikiye katlandı.

Yapılan açıklamaya göre, imzalanan sözleşme ile belediye çalışanlarının hakları ve sosyal dengeleri göz önünde bulundurularak, daha adil ve dengeli bir çalışma ortamı oluşturulması hedefleniyor. Sözleşme kapsamında, çalışanların maaşlarından sosyal haklara kadar birçok konuda iyileştirmeler yapıldı.

Whatsapp Görsel 2024 06 12 Saat 11.53.29 50526079

Başkan Aynacı, imza töreninde yaptığı konuşmada, "Belediyemizde çalışan personellerimizin hak ettikleri değeri görmeleri ve çalışma şartlarının iyileştirilmesi için toplu sözleşmelerimizi imzaladık. Güzel ilçemiz Bolvadin’e daha iyi hizmet edebilmek, çalışanlarımızın refahını artırarak, çalışma motivasyonlarını yükseltmek ve bunu da şehrimize hizmet olarak yansıtmak gayretindeyiz. Yaklaşan bayram öncesi bu müjdeli haber ile personelimize çifte bayram yaşatmak istedik.  Tüm çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Aileleriyle birlikte güzel ve mutlu bir bayram diliyorum ”ifadelerini kullandı.

Whatsapp Görsel 2024 06 12 Saat 11.53.36 894C7988

Simit yanlızca 5 TL Simit yanlızca 5 TL

Afyonkarahisar Bolvadin ilçesinde geçtiğimiz dönem Belediye Başkanlığı yapan Fatih Kayacan belediyelerde görev yapan memur öğlen yemeklerinin verilmedi ve mevcut Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı Yaklaşık 80 yakın belediyelerde görev yapan memur personelin Sosyal Denge • Tazminatını ve yemek paralarını verdiği öğrenildi.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ