Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ve beraberindeki heyet, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Kalecikli esnaflarla buluşan MHP heyeti, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP Afyon İl Başkanı Ahmet Kahveci, KAÇEP İl Başkan Yardımcısı Nesrin Çelikbilek ve MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, Kalecik Beldesi'nde esnafların sorunlarını dinledi ve projelerini anlattı.

MHP heyeti, Oto Galericiler Sanayisi Sitesi'nde esnafları ziyaret ederek onların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, esnaflara partisinin projelerini anlatırken, Kalecikli esnaflar da MHP'ye destek sözleriyle seçim coşkusunu artırdılar.

Kalecik Beldesinden bazı esnaflar ise ODAK’a yaptıkları açıklamalarda, "AK Parti uzun süredir Afyon'u yönetiyor, ama 1 Nisan'dan itibaren Afyon’u MHP yönetecek. Afyonkarahisarlılar ve Kalecikliler MHP diyor. Sezer Küçükkurt, Afyon'da sevilen ve sayılan bir isim. Vekilimiz Mehmet Taytak ve İl Başkanımız Ahmet Kahveci'nin desteğiyle, Afyon’u Milliyetçi Hareket Partisi yönetecek. Küçükkurt belediye başkanımız olacak. Afyon esnafı yalnız kalmayacak. Kalecikliler MHP’nin adayının sonuna kadar arkasında. Desteklerimiz Küçükkurt’la. Telefonlarımızın açılabileceği, derdimizi sıkıntımızı dinleyecek bir başkanımız olacak  " şeklinde görüşlerini dile getirdiler.

Çözerse Vali Hanım Çözer: Vatandaş Tözüm’e karşı! Çözerse Vali Hanım Çözer: Vatandaş Tözüm’e karşı!

Kaynak: FADİME ÖZKARAN