Sevilen sunucu Kadir Ezildi, geçtiğimiz günlerde aile arasında gerçekleştirdiği söz töreninin ardından dün büyük bir nişan organizasyonu düzenledi. Ezildi, nişanlısı Gamze Türkmen'e çok sayıda bilezik takarak mutluluğunu paylaştı.

Sunucu Kadir Ezildi Nisanlandi Herkesin Gozu 17540197 2713 M

En Hamarat Benim Sunucusu Kadir Ezildi Nişanlandı

Yıllardır yaptığı temizlik programları ile adından sıkça söz ettiren ve şu anda NOW TV'de En Hamarat Benim programını sunan Kadir Ezildi, çarşamba günü Gamze Türkmen ile sözlendi. Çift, dün akşam ise büyük bir organizasyonla nişanlandı.

Asxas

Erzurum'da Sessiz Sedasız Bir Aşk Hikayesi

Bir süredir Erzurum'da yaşayan Gamze Türkmen ile gözlerden uzak bir ilişki sürdüren Kadir Ezildi, günlerdir evlilik hazırlıkları yapıyor. Çarşamba günü nişanlanan çift, perşembe günü de davullu zurnalı nişan bohçasını teslim etti ve dün akşam büyük bir törenle nişanlarını kutladı.

Nişan

Nişan Töreninden Renkli Detaylar

Katılımın oldukça yoğun olduğu nişan töreninde, Kadir Ezildi siyah bir takım elbise tercih ederken, gelin Gamze Türkmen bej renkli bir abiye ile göz kamaştırdı. Törende Ezildi, nişanlısına çok sayıda bilezik ve altın kolyeler taktı. Kolları ve boynu altın dolan Türkmen'in bu hali, katılımcıların ilgisini çekti. Gece boyunca halay çeken ve göbek atan çift, eylül ayında İstanbul'da bir nişan töreni daha yapacak.

Ezildi

Öfkeli anne, oğlunu kötü alışkanlıklara çeken arkadaşının evini bastı! Öfkeli anne, oğlunu kötü alışkanlıklara çeken arkadaşının evini bastı!

"Benim Nişanlım Somurtmuyor, Utanıyor"

Ezildi, nişanlandıktan sonra sevgilisi hakkında yapılan "Yüzü gülmüyor" yorumlarına yanıt verdi. Ezildi, "Benim nişanlım somurtmuyor, utanıyor. Sadece kamera karşısında kendini kasıyor. Ben gülmeyen bir kız alır mıyım? Benimle gayet güzel gülüyor" dedi.

Kaynak: FATMA SEDA CAN