Akademisyen çiftin geliştirdiği gözlük, tıp eğitiminde kullanılacak! Akademisyen çiftin geliştirdiği gözlük, tıp eğitiminde kullanılacak!

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu liderliğinde gerçekleştirilen TBMM Grup Toplantısına katıldı. Toplantıda, partinin Türkiye'nin geleceğine yönelik politikaları ve çözüm önerileri ele alındı.
Toplantı sonrası sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Milletvekili Olgun, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Olgun, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Tüm milletimizi, seçeneklerini içine sürükleyen bataklığın nedeni olan sessizliğin, susturulmuşluğun mimarı olan düzene karşı birlik ve beraberlik içinde hareket etmeye davet ediyoruz. Çünkü biz birlikte güçlüyüz. Bizler İYİ Parti olarak; konuşan, dinleyen ve çözüm üreten bir Türkiye için mücadele etmeye devam ediyoruz” dedi.
VATANDAŞLARDAN DESTEK
Olgun’un bu açıklaması, vatandaşlar tarafından İYİ Parti'nin halkı harekete geçirme ve demokratik süreçlerde daha aktif rol oynama yönündeki kararlılığını yansıtan bir mesaj olarak değerlendirildi. Bazı vatandaşlar, partinin Türkiye’nin sorunlarına çözüm üretme konusunda etkin bir mücadele yürüttüğünü ve toplumsal dayanışmanın önemine dikkat çektiğini belirtti.

Kaynak: GAMZE KOÇAK