Baba A.Ç., oğlunun geçmişte inançlı biri olduğunu belirterek, "Semih, 16 yaşına kadar namazını kılar, bana 'Neden namaz kılmıyorsun, cehennemde yanacaksın' derdi" ifadelerini kullandı. Ancak pandemi döneminde eve kapanmasıyla birlikte oğlunun varoluşsal sorular sormaya başladığını söyledi. A.Ç., Semih’in zamanla psikolojik problemler yaşadığını ve uyuşturucu madde kullandığını da açıkladı.

ÖNCE KIZ ARKADAŞI, SONRA TAKINTILI OLDUĞU İKBAL UZUNER

Genel Başkanı yalnız bırakmıyor! Genel Başkanı yalnız bırakmıyor!

Semih Çelik, önce kız arkadaşı Ayşenur Halil'i öldürdü. Ardından uzun zamandır takıntılı olduğu İkbal Uzuner'i Edirnekapı surlarında vahşice katletti. Çelik, bu iki cinayetin ardından kendi yaşamına da son verdi. Türkiye, bu olay karşısında dehşete kapıldı.

"BEYNİNİ KİMLERİN YIKADIĞINI BİLMİYORUM"

Baba A.Ç., oğlunun internet üzerinden kimlerle iletişimde olduğunu bilmediğini belirterek, "Semih’in beynini kimlerin yıkadığını bilmiyorum" dedi. Oğlunun, 16 yaşına kadar inançlı biri olduğunu vurgulayan baba, daha fazla açıklama yapmak istemediğini söyledi.

CENAZESİNE SADECE 3 KİŞİ KATILDI

Güvenlik endişesiyle iptal edilen Semih Çelik’in cenaze namazı, 5 Ekim akşamı Kilyos Mezarlığı’nda gerçekleştirildi. Cenazeye ailesinden sadece üç kişi katıldı. Çelik'in mezarına isminin yazılmaması da dikkat çekti.  

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ