İscehisar Belediyesi, Spinal Müsküler Atrofi (SMA) Tip 1 hastalığıyla mücadele eden Mehmet Akif'in tedavisine katkıda bulunmak amacıyla bir kermes düzenledi. Kermes, Mehmet Akif'in tedavi masrafları için destek sağlamak üzere tüm vatandaşları bir araya getirdi.

Birbirinden lezzetli yöresel ürünlerin açık artırma şeklinde satışa sunulduğu bu özel etkinlikte, bükme, katmer, keşkek, sucuk ekmek, el yapımı baklava, yaprak sarma gibi birçok gıda ürünü vatandaşlar tarafından ilgi gördü.

Açılışı Başkan Kılınçarslan yaptı! Açılışı Başkan Kılınçarslan yaptı!

İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, etkinliğin önemini vurgulayarak, toplumdaki her bireyi Mehmet Akif'e destek olmaya ve onun sağlığı için katkı sağlamaya davet etti. Şahin, "Bu kermesle birlikte hepimiz küçük Mehmet Akif'in umutlarına ortak olabilir, ona nefes olabiliriz. Toplanan tüm gelir, Mehmet Akif'in SMA Tip-1 hastalığıyla mücadelesinde kullanılacak. İyiliği yaymak ve bir çocuğun hayatına dokunmak için tüm vatandaşlarımızı etkinliğimize davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

İscehisar halkının seferber olduğu bu kermeste elde edilen gelir, Mehmet Akif'in zorlu tedavi sürecinde ailesine destek ve umut olacak. >>TUĞBA ÖZKAN

Editör: Tuğba Özkan