İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde hain bir saldırı sonucu şehit düşen Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları Piyade Astsubay Üstçavuş Necdet Çalış, Piyade Sözleşmeli Er Emrah Gündüz ve Piyade Sözleşmeli Er Fevzi Kızıltaş'ın ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti. Belediye başkanının taziye mesajı, toplumun her kesiminden gelecek destek ve dayanışma hissini yansıtıyor.

İscehisar Belediyesi ekmek satış noktasında “Köy Ekmeği” satışı başlıyor! İscehisar Belediyesi ekmek satış noktasında “Köy Ekmeği” satışı başlıyor!

Başkan Şahin yaptığı açıklamada, Pençe-Kilit Operasyonu'nun sürdüğü bölgede, terör örgütü mensuplarının gerçekleştirdiği saldırıda, Şanlıurfa nüfusuna kayıtlı Piyade Astsubay Üstçavuş Necdet Çalış ve Piyade Sözleşmeli Er Fevzi Kızıltaş'ın yanı sıra Erzincan nüfusuna kayıtlı Piyade Sözleşmeli Er Emrah Gündüz'ün de şehit olduğunu belirtti. Belediye Başkanı, üç şehidimizin anısına saygı duruşunda bulunarak, onların akıttığı kahraman kanının, vatanın bölünmez bütünlüğü için olduğunu ve şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

Editör: Tuğba Özkan