Akıllı telefon sektörünün en sevilen markalarından biri olan Apple, başka bir telefon modelini desteklemeyeceğini duyurdu. Klasik ürün listesine eklenen telefon modelleri artık güncelleme almayacak. Detaylar haberimizde…

I Phoneun O Modelini Kullananlara Kotu Haber Artik Rafa Kalkiyor 640X331

İPHONE’UN BİR MODELİ DAHA TARİH OLUYOR: ARTIK GÜNCELLEME ALMAYACAK

Hem ülkemizde hem de dünyanın her yerinden milyonlarca kullanıcısı olan Apple’dan yeni bir haber geldi. Ayrıntılar haberimizde…

Iphoneun O Modelini Kullananlara Kotu Haber Artik Rafa Kalkiyor

ABD’Lİ TEKNOLOJİ DEVİ APPLE O İPHONE MODELİNİN FİŞİNİ ÇEKTİ.

2017 yılında piyasaya sürülen iPhone serisinin 10. modeli olan ve bu nedenle Romen rakamlarıyla X olarak adlandırılan iPhone modelinin resmi olarak üretimi durduruldu.

Apple, diğer ürünlerde olduğu gibi ürünleri için de genellikle uzun yıllar boyunca güncelleme desteği sağlarken, bu süre bir noktada sona eriyor. Apple’a göre bir modelin üretimi genellikle 5-7 yıl içinde durduruluyor ve vintage olarak sınıflandırılıyor.

Apple, 2017 iPhone X modelinin artık modası geçmiş sayıldığını ve ürünü klasik kategorisine yerleştirdiğini duyurdu. Bu kararla Apple, güncelliğini yitirmiş ürünlere yönelik tüm donanım hizmetlerini durduruyor. Ayrıca servis sağlayıcılar artık bu model için parça sipariş edemeyecek.

Dolayısıyla, iPhone X artık vintage ürünler listesinde olduğundan, Apple’dan herhangi bir destek almayacak.

APPLE TARAFINDAN VİNTAGE ÜRÜNLER LİSTESLİNDEKİ İPHONE MODELLERİ İSE ŞUNLAR:

iPhone 4

iPhone 5

iPhone 6

Hastanede yapılan şaka hayatını kararttı! Hastanede yapılan şaka hayatını kararttı!

iPhone SE

iPhone 8

iPhone 8 Plus

iPhone X

Kaynak: AHMET SARLIK