Instagram, fotoğraf ve video paylaşımına odaklanan popüler bir sosyal medya platformudur. Kullanıcılar, medyalarını yükleyebilir, filtrelerle düzenleyebilir ve hashtag'ler veya konum etiketleriyle organize edebilirler. Gönderiler, herkese açık olarak veya onaylı takipçilerle paylaşılabilir. Kullanıcılar, beğeniler, yorumlar ve doğrudan mesajlar yoluyla birbirlerinin içerikleriyle etkileşimde bulunabilirler. Bugün Instagram'a girmek isteyip de erişim sağlayamayanlar konu hakkında araştırma yapıyor. Peki Instagram çöktü mü? Instagram'a neden girilmiyor? Instagram ne zaman açılacak?

Instagram Çöktü Mü?

Türkiye'de sosyal medya platformu Instagram'a erişim engellendi. Kullanıcılar, platforma erişim sağlamada sorun yaşarken 'Instagram çöktü mü?' sorusuna yanıt arıyor. Instagram'a Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) kararıyla erişim engeli getirildi. Bu kararın gerekçesi hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak, erişim engelinin belirli bir süreyle sınırlı olması ve kısa sürede kaldırılması bekleniyor.

AK Parti heyeti Vali Yiğitbaşı’nı ziyaret etti! AK Parti heyeti Vali Yiğitbaşı’nı ziyaret etti!

Erişim Ne Zaman Açılacak?

Instagram'a erişim engelinin ne zaman kaldırılacağı konusunda kesin bir bilgi bulunmuyor. Kullanıcıların, BTK'dan gelecek resmi açıklamaları takip etmeleri ve alternatif yöntemlerle platforma erişim sağlamaya çalışmaları öneriliyor. Erişim engelinin kaldırılmasıyla ilgili gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.  

Kaynak: FADİME ÖZKARAN