Dinar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı yöneticiler, bölgenin eğitim kalitesini ve okul ortamlarını yerinde gözlemlemeye devam ediyor. Bu kapsamda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş ve beraberindeki Şube Müdürleri Barış Nezih Çetin ile Fahrettin Aygündüz, Şehit Süleyman Şahin İlkokulu'na anlamlı bir ziyaret düzenledi.

Sünnetci’den ‘kayıt parası ve aidat’ açıklaması Sünnetci’den ‘kayıt parası ve aidat’ açıklaması

Okulun sıcak ortamına adım atan eğitim yöneticileri, ilkokul sınıfları arasında bir tur attı. Ufuk Taşbaş ve beraberindeki şube müdürleri, çeşitli etkinliklerde öğrencilerle bir araya gelerek onların eğitim deneyimlerine tanık oldu. Sınıfları dolaşarak öğrencilerle sohbet eden ve onların etkinliklerine katılan Taşbaş, öğrencilerin motivasyonunu ve eğitimdeki heyecanını pekiştirmek için öğrencilerle doğrudan iletişime geçti.

Eğitim yöneticilerinin ziyareti sadece öğrencilerle sınırlı kalmadı; okulun idareci ve öğretmenleriyle de buluşan İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Şube Müdürleri, onların görüş ve önerilerini dinleme imkanı buldu. Karşılıklı sohbet havasında geçen görüşmelerde öğretmenler, idarecilerle eğitim süreçlerinde yaşadıkları sorunları ve ihtiyaçlarını paylaştı. Taşbaş ve ekibi, bu görüşmeler sonucunda eğitim-öğretim faaliyetlerinin iyileştirilmesi adına öğretmenlerin ve idarecilerin fikirlerini dikkate alacaklarını ve destek olacaklarını belirtti.

Editör: Tuğba Özkan