Konuşmayı Çok Severler

İkizler burcu insanları her konuda konuşmayı çok sever. Konuşurken adeta sizi esir alırlar ve konuşmanıza fırsat vermezler. Hep kendileri konuşsun, ama kimseyi dinlemesin. Yalan söylemeyi ve kıvırmayı severler. Sorsanız, “ne yalanı” derler. “Kararım/düşüncelerim o gün öyleydi, bugün böyle.” Yani tam anlamıyla “dün dündür, bugün bugündür” mantığıyla hareket ederler. Konuşurken sizin bütün enerjinizi sömürürler.

KARAR VERME VE DİKKAT TOPLAMA KONUSUNDA ZAYIFLAR

Karar verme ve dikkatlerini toplama konularında da çok iyi değillerdir. Kafaları hep bir şeylerle meşgul olduğu için genellikle sabırsız ve dalgındırlar. Başkasından akıl almayı da hiç sevmezler, hep kendi bildiklerini yaparlar. Yüksekten uçup burunlarının dikine giderler. Bu yüzden düşmeleri de, duvara toslamaları da epeyce hasar bırakır.

MERAKLI VE ÇENEBAZDIRLAR

Ay ,Venüs,Jüpiter kavuşuyor Ay ,Venüs,Jüpiter kavuşuyor

Çok çenebaz ve meraklıdırlar, her şeyi öğrenmeye çalışırlar. Özellikle başkalarının yaşamlarını öğrenmeye bayılırlar. Sorularına cevap vermezseniz de çok bozulurlar. İkizler burcu insanından çok iyi gazeteci, yazar, araştırmacı, reklamcı, halkla ilişkiler uzmanı olur. Kişilikleri ve karakterleri bu meslekler için biçilmiş kaftan gibidir.

YÜZEYSEL DÜŞÜNÜRLER VE GERÇEKLERLE YÜZLEŞMEK İSTEMEZLER

İkizler burcu insanları yüzeysel düşünürler ve gerçeklerle asla yüzleşmek istemezler. Çoğunlukla sözlerinde durmazlar. Entrikacılık ve arkadan iş çevirmek uzmanlık alanlarıdır. Kaybetmeyi de hiç sevmezler.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ