Belediyeler amme hizmeti noktasında veballi kurumlar olduğu hepimizin malumudur. Doğan ve doğacak bireylerin hakkının söz konusu olduğu bu kurumlarda yapılan her harcamanın çok ciddi önemi olduğu bilinmektedir.

Atatürk'e saygısızlık: Tırcı tırcıyı bakın ne için kovaladı? Atatürk'e saygısızlık: Tırcı tırcıyı bakın ne için kovaladı?

Yerel seçimlerin ardından henüz 3 ay geçmesine rağmen Bolvadin Belediyesinin kasasında tam 25 milyon lira biriktirildiği ifade edildi. Kayacan döneminde bitmeyen hizmetler ve yandaşa merhaba vatandaşa elveda siyasetinin izlendiği ifade edilirken ağır bir hezimetle kaybeden Kayacan kasayı da 0 TL ile devrettiği belirtilerek mali durumu gösteren bir pankart Bolvadinli vatandaşlarla paylaşılmıştı.

Kamuoyunda sevilmeyen ve istenmeyen başkan olarak nitelendirildiği bilinen Kayacan’ın iktidar gücünü arkasına almasına rağmen Belediye kasasını sıfırlarcasına bir mali politika izlediği iddiası kamuoyunda ciddi soru işaretlerine neden olurken Başkan Aynacı’nın devraldığı enkaza rağmen 25 milyon artırım yaparak belediyenin mali durumunu olumlu anlamda yukarıya çıkardığı öğrenildi.

Kaynak: Ali Küçükkartal Özel Haber