Condé Nast Traveler’ın her yıl okuyucularının katılımıyla gerçekleştirdiği bu oylama, seyahat dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul ediliyor. 37. kez düzenlenen bu oylamada, 575 bin 48 katılımcı oy kullanarak seyahat, konaklama ve misafirperverlik sektörünün en iyilerini belirledi. Dünyanın dört bir yanındaki gezginlerin bizzat oylarıyla oluşturulan liste, sektörde büyük bir saygınlığa sahip.

İKBAL THERMAL HOTEL & SPA’NIN BÜYÜK BAŞARISI

İkbal Thermal Hotel & SPA, En İyi Spa Destinasyonları kategorisinde pek çok rakibini geride bırakarak ikinci sırada yer aldı. Bu başarısıyla Afyonkarahisar’ın termal ve gastronomi turizmine katkı sağlarken, Türkiye’yi uluslararası alanda başarıyla temsil eden oteller arasında gösterildi.

TÜM MİSAFİRLERE TEŞEKKÜRLER

Belediye Meclisini bu ay Kent Konseyi Başkanı Ahmet Akkent yönetiyor! Belediye Meclisini bu ay Kent Konseyi Başkanı Ahmet Akkent yönetiyor!

İkbal Thermal Hotel & SPA Genel Müdürü Ali Ulvi Gümüşhan, elde ettikleri bu başarı hakkında, "Böyle uluslararası prestijli bir övgüyü almaktan dolayı onur ve mutluluk duyuyoruz. Bu başarı kendimizi daima misafirlerimizin beklentilerini aşmaya adadığımızın kanıtıdır. Aynı zamanda bu, İkbal Grubu’nun yenilikçi vizyonuyla, İkbal Otel’in Üst Hizmet Anlayışı’nı Türk misafirperverliğimizle harmanlayarak sunan ekibimiz adına da büyük bir başarıdır. Dünyanın en prestijli misafirperverlik ödüllerinden birinde 4. kez listede yer almaktan mutluluk duyar, bize destek olan tüm değerli misafirlerimize gönülden teşekkür ederiz" dedi.

TÜRKİYE, SEYAHAT DÜNYASINDA PARLIYOR

Bu yılki Condé Nast Traveler Okur Seyahat Ödülleri listesinde Türkiye, dikkat çeken başarılarıyla öne çıktı. Mandarin Oriental Bosphorus, İstanbul, Dünyanın En İyi Otelleri kategorisinde birinci olurken, Shangri-La Bosphorus, Six Senses Kocataş Mansions, ve The Peninsula İstanbul gibi Türkiye’den birçok otel de listeye girmeyi başardı. Türkiye ayrıca Dünyanın En İyi Ülkeleri sıralamasında üçüncü sırada yer aldı ve İstanbul Havalimanı Dünyanın En İyi Havalimanı seçildi.

AFYONKARAHİSAR’IN TANITIMINA BÜYÜK KATKI

İkbal Thermal Hotel & SPA’nın kazandığı bu uluslararası ödül, sadece otel için değil, aynı zamanda Afyonkarahisar’ın termal turizmi ve gastronomisinin tanıtımı açısından da büyük bir öneme sahip. Afyonkarahisar, sahip olduğu termal kaynakları ve zengin mutfağıyla Türkiye’nin turizmde önemli destinasyonlarından biri haline gelmeye devam ediyor.Bu başarıyla, İkbal Thermal Hotel & SPA, termal turizmdeki lider konumunu sağlamlaştırırken, Türkiye’nin dünya çapındaki tanıtımına katkı sağlamayı sürdürüyor.

06 2024 05042024 Ali-1

CONDÉ NAST TRAVELER VE OKUR SEYAHAT ÖDÜLLERİ

Condé Nast Traveler, dünya çapında seyahat tutkunlarının referans noktası olarak kabul edilen prestijli bir dergi. New York ve Londra’da genel merkezleri bulunan dergi, dünya genelinde 32 ülkede faaliyet göstermekte ve basılı, dijital ve sosyal medya aracılığıyla milyonlarca kişiye ulaşmaktadır. Okur Seyahat Ödülleri, derginin okuyucularının seyahat deneyimlerine dayalı olarak oyladığı en prestijli ödüllerden biridir.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ