AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan, İl Başkanı Turgay Şahin ile birlikte İhsaniye Belediyesi tarafından düzenlenen Sünnet Şölenine katıldı. Etkinlikte, 50 çocuğun erkekliğe ilk adım attığı bu özel gün, büyük bir coşkuyla kutlandı.

Milletvekilleri, İhsaniye Belediye Başkanı Emine Gökçe’ye ve bu anlamlı etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Milletvekili Ali Özkaya, "50 yavrumuzun erkekliğe ilk adım attığı bu güzel etkinliği gerçekleştiren Belediye Başkanımız Emine Gökçe ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Yavrularımıza sağlık, sıhhat ve başarı dolu bir ömür diliyorum" sözleriyle duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Sünnet şöleni, çocuklar ve aileleri için unutulmaz bir gün olurken, etkinlikteki coşku tüm vatandaşlara yansıdı. İhsaniye Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen bu anlamlı etkinlik, toplumda dayanışma ve birlik ruhunu pekiştirdi. AK Parti Milletvekilleri, bu tür etkinliklerin çocuklar ve aileleri için büyük bir anlam taşıdığını belirterek, İhsaniye’de gerçekleştirilen sünnet şöleninin önemine vurgu yaptı.  

AFYON ANDA EKİBİ KARAHİSAR KALESİ KOŞUSUNDA TAM NOT ALDI AFYON ANDA EKİBİ KARAHİSAR KALESİ KOŞUSUNDA TAM NOT ALDI

Kaynak: FADİME ÖZKARAN