Afyonkarahisar İl Genel Meclisi 2024 yılı Eylül ayı toplantılarının 1’inci bileşimi İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Siper başkanlığında gerçekleştirildi. Açılış ve yoklamanın alınmasının ardından gündem maddelerine geçildi. Afyonkarahisar’da yürütülen, yapımı ve gerçekleştirilmesi önem arz eden projelerimiz ile İl Özel İdaresinin zorunlu ihtiyaçlarına ait harcama kalemlerinde, 2024 Mali Yılı Gider Bütçesi ile ayrılan ödeneklerin yetersiz geldiğinden dolayı ek ödenek düzenlenmesi görüşülerek ilgili komisyona havalesi yapıldı.  Sandıklı ilçesine bağlı Akin Köyünde yer alan, 1420 parsel numarası ile kayıtlı, mülkiyeti Maliye Hazinesi'ne ait 35.875,35 m² lik taşınmazlar üzerinde "Depolama Alanı (Kayadan Oyma Depolama Alanı)" amaçlı olarak hazırlanan imar planı ve eklerinin onaylanması konusu görüşüldü.

İLGİLİ KOMİSYONLARA HAVALESİ YAPILDI

Emirdağ’ın Tabaklar Köyünde yer alan, tapusunda Belen Mevkii, 147, 821 ve 822 parsel numarası ile kayıtlı, taşınmazlar üzerinde "Konut Alanı" amaçlı olarak hazırlanan imar planı ve eklerinin onaylanması maddesi görüşülerek ilgili komisyona havale edildi. Öte yandan toplantıda İscehisar İlçesine bağlı Karaağaç Köyünde yer alan, tapusunda Tepe Dibi Mevkii, 134 ada, 239 parsel numarası ile kayıtlı, taşınmaz üzerinde "Sanayi Tesis Alanı" amaçlı olarak hazırlanan imar planı ve eklerinin onaylanması ilgili komisyona havalesi oy birliği ile kabul edildi. Toplantıda gündem dışı maddeleri görüşülerek ilgili komisyonlara havalesi oy birliği ile kabul edildi. 

2024-2025 Üretim Sezonu TARSİM Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi 2024-2025 Üretim Sezonu TARSİM Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

 

Kaynak: GÖKHAN KOCAASLAN