Hocalar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, eğitimde kalitenin arttırılması hedefiyle öğrencilerin okuma ve yazma becerilerini geliştirmek, yazar öğretmenleri desteklemek amacıyla "Yazarım Öğretmenim Projesi"ni hayata geçirdi. Projenin bir parçası olarak düzenlenen Hocalar Kitap Fuarı'nın ilk günü, öğrenciler, öğretmenler ve ilçe halkı tarafından ilgiyle karşılandı.

Katılımcılar, öğrencilerin hazırladığı çeşitli etkinliklerin yanı sıra yapılan yarışmalarda başarılı olan öğrencilere verilen hediyeleri görme fırsatı buldular. Fuarda yer alan kitap stantları, birçok farklı türde kitapla doluydu ve okumayı sevenlerin beğenisini kazandı.

KATILIM YOĞUNDU

Hocalar Kitap Fuarı, yerel yazarlar ve öğretmenler tarafından gerçekleştirilen imza günleriyle de renklendi. İlçede daha önce hiçbir fuarın düzenlenmemesi nedeniyle katılımcılar, fuarın bu yıl ilki olmasına rağmen geniş bir kitle tarafından ziyaret edildi.

Yazarım Öğretmenim Projesi ile birlikte Hocalar ilçesinde öğrencilerin okuma ve yazma becerilerinin geliştirilmesi, yazar öğretmenlerin desteklenmesi, yeni yazarların yetişmesi hedefleniyor. Hocalar Kitap Fuarı da ilçedeki kültürel etkinlikler arasında kendine güzel bir yer buldu.

Kitap Fuarı’na Hocalar Kaymakam Vekili Hakan Kara, Hocalar Belediye Başkanı Ali Arslan ve çevre ilçelerin protokol üyeleri ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Müdür Yardımcısı Fatih Akçil, Hocalar, Çobanlar, Dinar, Sandıklı İlçe Milli Eğitim Müdürleri de katıldı. >>HABER: GAMZE KOÇAK

Kaymakam ve belediye başkanından anlamlı iftar yemeği Kaymakam ve belediye başkanından anlamlı iftar yemeği

Editör: TE Bilisim