Tırla çarpışan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı Tırla çarpışan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı

Şuhut ilçesi Dadak yolunda, aniden çıkan otomobile çarpmamak için manevra yapan Uğur S. (21) kullandığı motosiklet, dar yolda viraja çok hızlı girince yol kenarında bulunan ağaca çarptı. Kazada Uğur S. (21)  ile arkasındaki arkadaşı Selahattin K. (20) ağır yaralandı.

TARLAYA SAVRULDU

Kaza, 09/07/2023'de saat 17.30 sıralarında Şuhut İlçesi Dadak yolu üzerinde meydana geldi. Uğur S. (21) İdaresindeki 03 SL 631 plakalı motosiklet Şuhut merkezine doğru çok suratli bir şekilde seyir halindeyken viraj'da kendi sağ şeritte ilerleyen otomobile çarpmamak için manevra yaptı. Kontrolden çıkan motosiklet, önce yol kenarındaki ağaça çarptı. Savrulan Motosiklette Uğur S. (21)  yola savrulurken, arkasındaki arkadaşı Selahattin K. (20) yolun kenarında bulunan 2 Metre derinlikteki tarlaya savruldu.

ONUN DURUMU DAHA KÖTÜ

Kazada sürücü Uğur S. (21) ile arkasında bulunan Selahattin K. (20)'un vücudunda kırıklar meydana gelerek ağır yaralandılar. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirirken, yerde yaralı Selahattin K. (20) acılar içinde bağırırken arkadaşına " Ben sana Hızlı gitme demedim mi diye" ağlayarak haykırdı. Kaza yerine gelen 112 görevlilerine beni bırakın Selahattin K. (20 ile ilgilenin onun durumu daha kötü demesi gözlerden kaçmadı.   Kazanın ardından Olay yerine Jandarma ekipleri gelerek soruşturma başlattı. Kazada suçu olmamasına rağmen önlerine çıkan arabayı da tespit eden jandarma ekipleri geniş çapta soruşturma başlattı.

ODAK HABER MERKEZİ

#otomobil #trafikkazası #şuhut #kaza #odakgazetesi #afyonkarahisar

Editör: TE Bilisim