Bazı burçlar diğerlerinden daha kolay sıkılır ve yeni maceralar ararlar. Zodyak burçlarının en aktif, diğerlerine göre daha hareketli, sabırsız ve maceracı olduğu düşünülen bu burçlar, genel olarak kolayca ilgi alanlarını değiştirirler. İşte her şeyden hemen vazgeçen burçlar..

Her Seyden Cabuk Sikilan 3 Burc Hicbir Seye Tahammulleri Yok

KOÇ BURCU

Koç, beklemek ya da bekletilmek konusunda pek iyi değildir. Sabırlı olmaları neredeyse imkansızdır ve aynı zamanda da bu konuda oldukça hoşgörüsüzdürler. Koç düşünmeden hareket etmede iyidir. Çoğunlukla spontane davranırlar ve ani kararlar verebilirler. Koç burcu insanı ilişkilerde de benzer bir tutuma sahiptir ve bu onların ilişkileri hızlı bir şekilde başlatıp bitirmelerini sağlar.

Her Seyden Cabuk Sikilan 3 Burc Hicbir Seye Tahammulleri Yok 640X331

İKİZLER BURCU

İkizlerin kararsızlığını ve kararları hızla değiştirme yeteneğini herkes bilir. Bu burcu taşıyan insanlar herhangi bir aktiviteden ya da kişiden, herhangi bir sebep olmasa bile kolaylıkla sıkılırlar. İkizler burcu farkında olmadan sıkılabilir ve bir anda ayrılmak isteyebilirler. İlişkilerde bu durum güvenilirlik konusunda kaygıya yol açabilir. Tam harika bir an yaşadığınızı düşünürken bir anda kendinizi yapayalnız bulabilirsiniz.

CHP Genel Başkanı Özel: Erdoğan kendine güveniyorsa erken seçime hazırız! CHP Genel Başkanı Özel: Erdoğan kendine güveniyorsa erken seçime hazırız!

YAY BURCU

Yay istikrardan nefret eder ve her zaman yenilik arar. Bu burçlar hayatta heyecan ve macera ararlar ve onları sıkmayan bir şey bulmak imkansız gibi görünür. Yay burcu insanı, keyif aldığı bir şeyi yapsa bile, bir şey çok uzun sürerse çabuk sıkılır. Bu nedenle, her zaman yeni deneyimler aradıkları için işte veya ilişkilerde kısa ömürlü olabilirler.

Kaynak: GAMZE KOÇAK