Karaaslan, AFSÜ Palyatif Bakım Merkezi'ni ziyaret etti! Karaaslan, AFSÜ Palyatif Bakım Merkezi'ni ziyaret etti!

Başkan Köksal, kentin iki ayrı bölgesine açılacak Halk Lokantaları ile ilgili müjdeyi verdi. Bu lokantalarda uygun fiyata kaliteli yemek sunacaklarını vurgulayan Köksal, "Anıtpark ve Engelsiz Gastronomi Mutfağı'nın yanında yer alan kafemizde, dört çeşit yemeğin 75 TL olarak belirlendiğini, ay sonunda bu hizmeti sunmaya başlayacağız" dedi.

Halk Lokantaları dışında başka bir sosyal girişim olarak, Avşar Soda ile yapılan anlaşmaya değinen Başkan, belediye bünyesindeki işletmelerde maden suyunun 10 TL'den hizmete sunulduğunu açıkladı. Ayrıca, mevcut kafeteryanın 'Emekliler Lokali' olarak hizmet vermeye başlayacağını belirtti.

Seçim döneminde vaat ettiği projelerden biri olan 'Zafer Kart' ile ilgili olarak da konuşan Köksal, kış aylarında ısınma ihtiyacı olan hanelere kart aracılığıyla yardım sağlayacaklarını söyledi. Bu destek, Aralık'tan Mart'a kadar sürecek. Belediye Meclisi'nin sonbaharda zafer kartın detaylarını görüşeceğini ifade etti. Bunun yanı sıra, anne adaylarına yönelik süt desteği gibi farklı sosyal projeler üzerinde de çalışmaların devam ettiğini ve yeni yıldan itibaren hayata geçirilmesinin hedeflendiğini kaydetti.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN