Afyonkarahisar Gençlik Merkezleri Türkiye Münazara Yarışmaları İl Finali Gerçekleştirildi Afyonkarahisar Gençlik Merkezleri Türkiye Münazara Yarışmaları İl Finali Gerçekleştirildi

Karara göre hakem Elif Karaaslan ömür boyu hak mahrumiyeti cezası kesinleşti. Karaarslan  kendisiyle ilişkilendirilen görüntülerin tamamının asılsız olduğunu savundu.

Açıklamasında şu ifadelere yer verdi; Şahsımla ilişkilendirilmeye çalışılan ancak benimle hiçbir ilgisi olmayan  ve görüntü kalitesi son derece kötü olan bir videodan bahsedilmektedir. Görüntülerdeki kişi ben değilim ve böyle ağır bir ithamla karşı karşıya kalmam bir kadının onuruna yapılan bir saygısızlıktır.

Cinsel ilişki videosu ortaya çıktığı için Türkiye Futbol Federasyonu tarafından gözlemci Orhan Erdemir ile ömür boyu men cezası alan kadın hakem Elif Karaarslan, skandalın patlak vermesi sonrası kısa süre içerisinde binlerce takipçi kazandı.

Geçtiğimiz günlerde cinsel ilişki videosu ortaya çıktığı için Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ömür boyu men cezası alan kadın hakem Elif Karaarslan hakkında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Kaynak: BÜLTEN