Koç Burcu

Kariyer ve finans süreçlerindeki önemli gelişmeler yaşanabilir. İçsel olarak yoğun hisler yaşayabilirsiniz ancak gelecek haftalarda işler açılmaya başlayacak. Olumsuz ayrılmanızı bırakmak için doğru zaman!

Boğa Burcu

Plüton'un doğrudan çalıştırılmasına, inançlarınızın ve dünya görüşünüzü yeniden yapılandırmanıza yardımcı olabilir. Bir partner veya yakın arkadaşlarla sorunlar ortaya çıkabilir, ancak bunları çözmek için kendinizi güçlü hissedeceksiniz.

İkizler Burcu

Sağlık, günlük rutinler ve finansal durumlarınızda daha fazla kontrol sahibi olmaya başlıyorsunuz. Geçmişteki kararlarınızla ilgili endişeler azalıyor, geleceğe daha odaklısınız.

Yengeç Burcu

İlişkilerinizde ve özel işlemlerde büyük kararlar almak için iyi bir dönemdesiniz. Uzun süredir beklediğiniz bir değişim gerçekleşebilir, özellikle yakın bir ilişkinizde yeni katmanlar keşfedeceksiniz.

Aslan Burcu

Ev hayatınızda ve kariyerinizde yeni yaklaşımlar için iyi bir zaman. Yavaş yavaş enerjiniz ve motivasyonunuz artacak. Bugün hızlanmadan indirmeyi düşünmeyi tercih edin.

Başak Burcu

Hobileriniz, projeleriniz ve romantik özellikleriniz konusunda yeniden hevesleniyorsunuz. Değişim başlangıçta sizi bunaltabilir, ancak Venüs'ün desteğiyle verimliliğie ve sorumluluklarınızdan keyif almak için fırsatlarınız olacak.

Terazi Burcu

Milletvekili Taytak, Bakan Bak’a talepleri iletti! Milletvekili Taytak, Bakan Bak’a talepleri iletti!

Plüton'un doğrudan çalıştırılarak, finansal ve ailevi konuların önümüzdeki haftalarda daha netleşmesine yardımcı olacak. Ailenizdeki ilişkilerdeki değişiklikler motivasyonunuzu artıracak.

Akrep Burcu

Plüton'un enerjisiyle kullanılan güçlü bir kontrol hissi geri geliyor. Gizli konular gün içinde ortaya çıkabilir ve bu durum sizi bazı projelerde net bir karara ulaştırabilir.

Yay Burcu

Öz-değer ve finansal sistemin kontrolünü yeniden ele alıyorsunuz. Otomatik davranışlarınız fark etmek ve onları değiştirmek için doğru bir zamandasınız.

Oğlak Burcu

Plüton'un doğrudan taşınması, baskı hissi yapılabilir, ancak bu parçalar yönlendirildikçe kullanımdaki değişimleri kontrolleri sağlanır. Özellikle arkadaşlıklar ve iş gelirlerinde ilerlemeyi kaydedebilirsiniz.

Kova Burcu

Kariyer ve itibarın olumlu bir değişimi hissedebilirsiniz. Engeller kalkıyor ve daha güçlü bir kontrol hissi ile projelerinizi ilerletebileceksiniz.

Balık Burcu

Eğitim, grup şirketleri ve arkadaşlıklar alanında kayıtlı hareketlilik hissedebilirsiniz. Tepki vermek yerine harekete geçmek için doğru bir zamandasınız. Küçük değişiklikler büyük sonuçlar doğurabilir.

Kaynak: GAMZE KOÇAK