Piu Entertainment organizasyonuyla Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne alan Buika, İstanbul’a olan sevgisini dile getirerek, “Burada kendimi çok güzel hissediyorum ve buraya yerleşmek istiyorum. Bu konuda ciddiyim” dedi.

Yaklaşık bir buçuk saat süren konser boyunca 'No Habra Nadie En El Mundo', 'La falsa moneda' ve 'Mi nina Lola' gibi sevilen şarkılarını seslendiren Buika, seyircilerle sıcak sohbetler etti. Şarkıların hikâyelerini paylaşarak performansını zenginleştiren sanatçı, İstanbul’da olmaktan büyük keyif aldığını ifade etti.

94 yaşındaki Rahmi Koç’tan zengin dansı! 94 yaşındaki Rahmi Koç’tan zengin dansı!

İstanbul’un kültür ve sanat ortamından etkilendiğini belirten Buika, Türk müzisyenlere olan hayranlığını dile getirerek, "Müzisyenlerinizi çok beğeniyorum. Keşke onlar gibi vokal yapabilsem" dedi. Ayrıca, bir sonraki İstanbul konserinde Türkçe bir şarkı söyleyeceğinin de sözünü verdi.

Flamenko, soul, Afrika müzikleri, R&B, rumba ve cazı bir araya getiren tarzıyla tanınan Buika, Türkiye turnesi kapsamında Ankara, Bursa, Antalya ve İzmir’de de sahne alacak.

Kaynak: Fatma Seda Can