Ekonomist Tunç Şatıroğlu, geçtiğimiz gün çok önemli bir açıklama yaptı. Şatıroğlu, yaptığı açıklamada, bu dalgalanmalar karşısında sabrın ve uzun vadede stratejinin önemini vurgulayarak, kısa vadeli fiyat dalgalanmalarından ziyade uzun vadeli trend durumlarına odaklanmanın daha sağlıklı yaklaşım olduğunu söyleyerek yatırımcıların yapması gerekenleri aktardı.

Otomotiv endüstrisi eylülde 3,4 milyar dolarla en fazla ihracat yapan sektör oldu! Otomotiv endüstrisi eylülde 3,4 milyar dolarla en fazla ihracat yapan sektör oldu!

Gram Altinda Dananin Kuyrugu Kopacak O Tarihte 1000 T Llik Artisa Hazir Olun 640X331

KRİTİK UNSURLAR ÖNE ÇIKTI

Bu konuyla ilgili Tunç Şatıroğlu, yaptığı açıklamada, Fed’in faiz politikasındaki değişiklikler, jeopolitik riskler ve Çin merkez bankasının altına olan talebinin altın fiyatlarının gelecekteki durumunu elirleyen temel faktörler arasında yer aldığını vurguladı. Bu faktörlerin de altın piyasasındaki dalgalanmaların yön çizgisini etkileyen önemli bir faktörler olduğunu ifade etti.

Gram Altinda Dananin Kuyrugu Kopacak O Tarihte 1000 Tllik Artisa Hazir Olun

GRAM ALTIN 3.000 TL

Ons altının hedef fiyatını 2.450 ila 2.500 dolar arasında belirlediğini açıklayan Tunç Şatıroğlu,bu açıklamalarda gram altının fiyatının 3.000 liraya kadar çıkabileceğini söyledi. Bu hedeflerin amacı yatırımcılara perspektif kazandırmak ve stratejilerini geliştirmelerine yardımcı olmaktır.

Kaynak: FATMA SEDA CAN