Şuhut’ta ilköğretim haftası coşkuyla kutlandı Şuhut’ta ilköğretim haftası coşkuyla kutlandı

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde, Büyük Taarruz'un 102. Yılı kutlamaları coşkuyla tamamlandı. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Gençlik Hizmetleri Müdürü Ahmet Ertürk ve 500 gencin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikler, ilçe emniyet müdürlüğü önündeki Cumhuriyet parkından Atatürk Evi'ne yürüyüşle başladı. Atatürk evinde ki programdan sonra İl Protokol, gençler ve halkın katılımıyla  stadyumda ki etkinliklere katılmak için kortej eşliğinde yürüyüş gerçekleştirildi.

Gençlik Merkezi gençleriyle bir araya gelen protokol üyeleri, Büyük Taarruzun 102. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Şuhut'ta düzenlenen programlara iştirak etti. Gençlerin milli ve manevi değerlere sahip çıkmasının önemini vurguladı. Etkinliklerde, Büyük Taarruzun 102. Yıl dönümü coşkusuyla bir araya gelen gençler, milli birliğe ve beraberliğe olan inançlarını bir kez daha dile getirdi.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu etkinliklerdeki konuşmasında şunları söyledi: "Bugün, Büyük Taarruz'un 102. yıl dönümünde Şuhut ilçemizde düzenlenen etkinliklerde sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu özel günün anlamını ve önemini genç nesillere aktarmak, milli ve manevi değerlerimizi yaşatmak bizim için büyük bir sorumluluk. Şuhut'taki bu coşkulu etkinlikler, tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olan Büyük Taarruz'un ruhunu gençlerimize ve tüm vatandaşlarımıza hissettirmek amacıyla düzenlenmişti” dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş,  Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve diğer protokol üyelerinin katılımı bu anlamlı günün daha da özel hale gelmesini sağladını belirten Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, şu sözler il devam etti. “ Onların burada bulunmaları, gençlerimizin milli birliğimiz ve beraberliğimiz konusundaki inançlarını pekiştirdi. Etkinliklerimiz, sadece bir anma değil, aynı zamanda geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin bu değerleri daha iyi anlaması ve yaşatması için önemli bir fırsattır. Bu anlamlı günde, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gençlerimizin, tarihimizden aldıkları güçle geleceğe daha umutlu ve kararlı adımlarla ilerleyeceklerine olan inancımız tamdır. Büyük Taarruz’un 102. yıl dönümünde hep birlikte, ülkemizin bağımsızlığına ve ulusal birliğimize sahip çıkacağımızı vurguluyor, tüm katılımcılara teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ