2022-23 sezonunun başında Benfica'dan Beşiktaş'a transfer olan Gedson Fernandes, siyah-beyazlı forma ile toplamda 81 karşılaşmada 6 gol ve 13 asistlik performans sergiledi. Orta sahada gösterdiği performansla taraftarların beğenisini kazanan oyuncu, şimdi yeni bir maceraya yelken açmaya hazırlanıyor.

Altın kemer alamasalar da adları güreş tarihine altın harflerle yazıldı! Altın kemer alamasalar da adları güreş tarihine altın harflerle yazıldı!

TRANSFER AN MESELESİ

Portekizli oyuncunun Zenit'e transferi an meselesi. Bonuslarla birlikte toplam transfer bedelinin 20 milyon Euro'ya yakın olduğu belirtiliyor. Beşiktaş, Gedson'un bonservisinin %50'sine sahip olduğu için gelecek paranın yarısını anlaşma gereği Benfica'ya ödemek zorunda olduğunu bildirildi.

BEŞİKTAŞ İÇİN YENİ BİR DÖNEM

Gedson Fernandes'in ayrılığı, Beşiktaş için önemli bir değişim olacak. Siyah-beyazlı yönetim, bu transferden elde edilecek geliri yeni transferler ve takımın güçlendirilmesi için kullanmayı planlıyor. Bu transfer, Beşiktaş'ın mali yapısına da olumlu katkı sağlayacağı belirtildi.

Kaynak: Ahmet Sarlık