Gaziler Günü'nde Anma Mesajı: Gazilerimiz Tarihi Bir Miras Olarak Yaşamaktadır! Gaziler Günü'nde Anma Mesajı: Gazilerimiz Tarihi Bir Miras Olarak Yaşamaktadır!

"4 kere hacca gidip geldim, aha dayıya sor" sözleriyle tanınan Adanalı fenomen Hüseyin Taşkıran (27), son günlerde sosyal medyada popüler olan bir şahsın kendisinin yerine geçerek dolandırıcılık yaptığını iddia etti. Taşkıran, bu durumu öğrenmesinin ardından şikayetçi olacağını ve maddi-manevi tazminat davası açacağını belirtti. Gerçek gaspçı Hüseyin Taşkıran olduğunu vurgulayan fenomen, "Aha dayıya sorun, gerçek gaspçı Hüseyin benim," dedi.

Gaspçı Hüseyin hapisten çıktı!

HAPİSTEYKEN YERİNE GEÇEN DOLANDIRICI

2015 yılından beri hapiste olduğunu ifade eden Taşkıran, hapisteyken sosyal medyada çektiği videolarla milyonlarca izlenen 'Yaso' lakaplı Yahya Karataş'ın, kendisinin yerine geçerek ünlendiğini ve para kazandığını söyledi. Karataş'ın, hac ziyareti videolarında Taşkıran'ın kimliğini kullanarak takipçi topladığını ve çeşitli sosyal medya platformlarında bu şekilde ün kazandığını belirtti. Taşkıran, İhlas Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, "Gerçek gaspçı Hüseyin benim, aha dayıya sorun," diyerek durumu anlattı.

TAŞKIRAN'IN AÇIKLAMALARI

Hapishanede olduğu sırada dolandırıcıdan haberdar olduğunu anlatan Taşkıran, şunları söyledi:

"Ünlü olmak güzel bir şey. Buradan hayranlarıma sesleniyorum. Bir tane çocuk çıkmış, ismi Yahya Karataş. Benim üzerimden prim kasıyor. Hacca gitmiş, benim fotoğraflarımı kendi fotoğraflarıyla birleştirerek 'hac hayalimi gerçekleştirdim' dediği videolar paylaşıyor. Yalan-yanlış şekilde para kazanıyor, o bir dolandırıcı. Benim üzerimden para kazanıyor. Ben cezaevinde olduğumdan dolayı benim yerime geçmiş. Milleti dolandırıyor. Ben buradan hayranlarıma sesleniyorum, bu dolandırıcıya inanmamaları lazım. Kendini 'Yaso' olarak tanıtan şahsa da sesleniyorum. Maddi ve manevi tazminat davası açacağım."

Gaspçı Hüseyin hapisten çıktı!

GELECEK PLANLARI

Taşkıran, Niğde'de ceza infaz kurumunda cezasını tamamlamayı beklediğini belirterek, "11 günlüğüne izne çıktım. Cezam tamamen bitip de çıktığımda yeni skeçler yapacağım. Buradan hayranlarıma sesleniyorum, beni takip etmelerini diliyorum. Allah nasip eder de çıkarsam, gerçekten hac hayalimi gerçekleştireceğim," şeklinde konuştu.

Hüseyin Taşkıran, gerçek kimliğinin tanınması ve dolandırıcıya karşı adaletin yerini bulması için hukuki yollara başvuracağını ifade etti.

Kaynak: İHA