Fatih Altaylı, programda Gültekin Uysal’ın Cumhurbaşkanlığına aday olacağını açıklamasına yönelik ironili bir yaklaşım sergiledi. Altaylı, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:
"Gültekin Uysal adaylığını açıklayınca başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş çok korktu!"
Bu sözleriyle Uysal’ın adaylık açıklamasını tiye alan Altaylı, siyaset sahnesinde Uysal’ın adaylığının büyük bir yankı uyandırmadığını ima etti.
"EŞİNİN BİLE HABERİ YOKTUR" YORUMU
Fatih Altaylı, esprili üslubunu sürdürerek Gültekin Uysal’ın adaylık kararından büyük ihtimalle eşinin bile haberi olmadığını söyledi. Altaylı’nın bu ifadeleri, programda dikkat çekerken sosyal medyada da geniş yankı buldu.