Evciler Kaymakamı Enes Halis, AK Parti Evciler İlçe Başkanı Zafer Efe, Evciler İl Genel Meclis Üyesi Şener Çalışan, önceki dönem İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Karaoğlu, önceki dönem Belediye Başkanı Ali Dede Savaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Rıza Erkut Çelik, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven'i Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) ziyaret etti. Ziyaret sırasında Evciler ilçesindeki mevcut durum ve yapılan çalışmalar üzerine önemli değerlendirmelerde bulunuldu.

Ayrı Ayrı gittiler! Ayrı Ayrı gittiler!

Ziyaret kapsamında Evciler ilçesinde yapılan ve yapılması planlanan projeler, yerel yönetimle ilgili konular ve bölgesel olarak uyarıda bulunuldu. Heyet, Evciler ilçesindeki yatırımlar, eğitim ve altyapı çalışmaları hakkında Milletvekili Yurdunuseven'e bilgi verdi. İlçedeki ekonomik gelişmelerin yanı sıra, eğitim alanında yapılan çalışmalar, sıralı ve üst yapı projeleri, görüşmelerde seçilen konular arasında yer aldı.

Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, "Evciler heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. İlçemizin gelişmeleri ve halkımızın gelişiminin artması için hep birlikte çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

Kaynak: GAMZE KOÇAK