Cemile, Esra Erol'un programına katılarak eşi ve ailesi tarafından iki çocuğuyla evden atıldığını iddia etmişti. Kocası Ramazan yüzünden programa gelen Cemile'nin canlı yayındaki kendine has hal ve tavırları uzun süre konuşulmuştu. Programda yaşadığı sinir krizi anları ise sosyal medyada paylaşım rekorları kırmıştı.

Cemile, programa katılmasının ardından Ramazan'dan medeni bir şekilde boşanmış ve boşanırken tek kuruş dahi istememişti. Boşandıktan birkaç ay sonra ise eski eşi Ramazan'ın evlendiği ortaya çıkmıştı. Bu gelişmelerin ardından Cemile, adeta sırra kadem basarak ortalardan kaybolmuştu.

Bolvadinli Ülkü Yükseldi Afyonkarahisar Barosu'nda Göreve Başladı Bolvadinli Ülkü Yükseldi Afyonkarahisar Barosu'nda Göreve Başladı

AYLAR SONRA YENİDEN ORTAYA ÇIKTI

Sosyal medyada kendisinden uzun süre haber alınamayan Cemile, aylar sonra "nurtensultanmutfagi" isimli bir TikTok hesabında ortaya çıktı. TikTok'ta yaptığı paylaşımlar ile dikkat çeken Cemile'nin başörtüsünü çıkardığı ve yeni haliyle bambaşka bir görünüm kazandığı görüldü.  

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ