Malatya'nın Battalgazi ilçesine bağlı Alacakapı Mahallesi'nde bulunan bir tavuk çiftliğinde, sabah saat 09.00 sıralarında, alacak-verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma kanlı bitti. Çiftlik sahibi olduğu öğrenilen İYİ Parti eski il başkanı Hakan Yılmaz ile tavuk çiftliğini kiraya verdiği Eyüp İshakoğlu (33) arasında yaşanan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Eyüp İshakoğlu açılan ateş sonucu olay yerinde hayatını kaybederken, cinayeti işlediği belirtilen Hakan Yılmaz ise aracıyla olay yerinden kaçtı.

Eski il başkanı cinayetten aranıyor!

MİT’ten Nokta Operasyon MİT’ten Nokta Operasyon

Polis Ekipleri İnceleme Yaptı

Bölgeye gelen polis ekipleri, olay yerinde çok sayıda boş kovan buldu. Hayatını kaybeden Eyüp İshakoğlu'nun cenazesi, yapılan incelemelerin ardından adli tıp kurumuna kaldırıldı. Polis ekipleri, kaçan zanlının yakalanması için başlatılan çalışmalara devam ediyor.

Zanlı Hakan Yılmaz Aranıyor

Cinayet şüphelisi Hakan Yılmaz'ın yakalanması için geniş çaplı bir arama başlatıldı. Polis, olayın tüm detaylarını aydınlatmak için çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle sakinleri olayın şokunu yaşarken, güvenlik güçleri bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ