Bolvadin Belediye Termalspor’un eski başkanı lokumcu Cavit Gönbe’nin dün sabah saatlerinde bir kişiyle kavga ettiği ifade edildi. Agresif kişiliği ile tanınan Eski başkan Gönbe’nin eleştirilere tahammül edemediği için kavga çıkardığı iddia edildi. Kayacan sonrasında ciddi kan kaybına neden olan ve ekonomik açıdan da sıkıntıda olduğu iddia edilen Cavit Gönbe’nin sabah namazı sonrası yanında saf tuttuğu kişiye saldırdığı iddialar arasında yerini aldı.

Mobese kameralarının önünde meydana gelen olayda Cavit Gönbe isimli şahsın H.A’yı gördükten sonra yanına çağırdığı ve ardından aracın kapısını H.A’ya çarpmak suretiyle kavganın fitilini ateşlediği ifade edildi. Olayda küfür ve hakaretlerin havada uçuştuğu ifade edilirken çevredeki vatandaşların gözü dönen Gönbe’yi sakinleştiremedikleri belirtildi.

İŞGALİYE YÜZÜNDEN Mİ BAŞLADI

Lokumcu Cavit Gönbe’nin Kayacan döneminde Bolvadin merkezde bulunan lokumcu dükkanının önünü kapattığı ve bu durumun pek çok vatandaş tarafından şikayet konusu olduğu biliniyordu. Kavgada Cavit Gönbe tarafından darp edildiği iddia edilen H.A’nın da bir yıl kadar önce bu durumu bir dilekçeyle Bolvadin Kaymakamlığına bildirmesi üzerine husumetin başladığı belirtildi.

Müdür Sünnetçi Eğitim İçin Ne Dedi: Sıkıntı Var mı, Yok mu? Müdür Sünnetçi Eğitim İçin Ne Dedi: Sıkıntı Var mı, Yok mu?

Fatih Kayacan’ın başkanlığı kaybetmesiyle beraber işleri bozulduğu ifade edilen eski başkan Gönbe’nin iddia edilen söz konusu saldırı eylemini olayları hazmedemediği için gerçekleştirdiği vatandaşlar tarafından belirtildi.

Bolvadin kamuoyunda geniş yankı bulan saldırının en fazla dikkat çeken kısmı ise Cavit Gönbe’nin sabah namazını tarihi Çarşı Camii’nde yan yana H.A ile kıldıktan hemen sonra namaz çıkışı gerçekleşmesi oldu. Kamuoyunda söz konusu saldırı iddiasıyla alakalı olarak tasarlanmış bir saldırı mıydı soruları sorulurken Gönbe’nin kamuoyu tarafından zehirli guatr hastası olduğu bilinen H.A’nın boğazını sıkması ise öldürmeye mi teşebbüs etti yoksa basit bir kavga mı sorularını gündeme taşıdı. 

Kaynak: ÖZEL HABER: ALİ KÜÇÜKKARTAL