Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, kış mevsimi öncesi alınan önlemler kapsamında başlatılan temizlik çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Koyuncu, şunları kaydetti:"Emirdağ Belediyesi olarak kış mevsimi öncesi aldığımız bazı tedbirler kapsamında tam manasıyla detaylı bir temizlik çalışması başlattık. Temiz dere, temiz çevre, temiz Emirdağ sadece bizim çalışmalarımızla mümkün değil. Bunu başarmak hepimizin görevidir, bu nedenle el ele verip bu işin üstesinden hep birlikte geleceğiz."

VATANDAŞLARDAN DUYARLILIK BEKLENİYOR

Başkan Koyuncu, temizlik çalışmalarının düzenli olarak devam edeceğini ve vatandaşlardan da çevreyi koruma konusunda duyarlılık beklediklerini vurguladı: "Vatandaşlarımızdan da Çay Dere başta olmak üzere çevremizi korumak için hassasiyet bekliyoruz."

BÜYÜK TAKDİR TOPLADI

Emirdağ Belediyesi’nin başlattığı bu kapsamlı temizlik çalışması, vatandaşlar tarafından da büyük beğeni ve takdir topladı. Çay Deresi’nde yapılan çalışmaların tamamlanmasıyla, dere çevresindeki kötü görüntü ve koku sorununun ortadan kalkması bekleniyor.

Emirdağ Kültür Evi’nde Mevlid Kandili’ne özel program! Emirdağ Kültür Evi’nde Mevlid Kandili’ne özel program!

  

Kaynak: GAMZE KOÇAK