Özel günlerde ve anma törenlerinde paylaşma ve dayanışma ruhunu sembolize eden bu Türk tatlısı, Slim Shady'nin "ölümü" için özel olarak döküldü. Lokma arabasına yerleştirilen hoparlörlerle Eminem'in şarkıları çalınırken, arabanın üstünde "R.I.P Slim Shady" ("Huzur içinde uyu Slim Shady") yazısı yer aldı.

Eminem, Shady’i kaybetti lokması İstanbul’da döküldü: R.I.P Slim Shady!

Ünlü sanatçı Simge’ye konser sırasında çiçek ve telefon şoku Ünlü sanatçı Simge’ye konser sırasında çiçek ve telefon şoku

Slim Shady'nin Anlamı ve Veda Albümü

Eminem'in "Slim Shady" alter egosu, sanatçının kendi kimliğinden bağımsız olarak geliştirdiği ve daha karanlık, provokatif temaları işlemek için kullandığı bir karakterdi. Oldukça sivri dilli olan bu karakter, kısa sürede kültürel bir ikon haline geldi. Ancak Eminem'e göre Slim Shady artık sanatçının hem şu anki yaşamı hem de toplumsal değişimlerle uyum sağlayamıyordu. Bu nedenle de yok edilmesi gerektiğine karar verdi.

Eminem, Shady’i kaybetti lokması İstanbul’da döküldü: R.I.P Slim Shady!

19 parçadan oluşan veda albümü, aynı zamanda Slim Shady'ye bir saygı duruşu niteliği taşıdı. Albümde Big Sean ve BabyTron gibi yıldızlar yer alırken, Dr. Dre, Luis Resto ve Foulmouth gibi tanınmış prodüktörlerin katkılarıyla, rapçinin karakteristik yoğun ritimleri ve derin anlatıları dinleyicilere sunuldu.

Eminem, Shady’i kaybetti lokması İstanbul’da döküldü: R.I.P Slim Shady!

Kültürel Bir Fenomenin Sonu

Slim Shady'nin "ölümü," hem Eminem'in kariyerinde hem de hip hop dünyasında önemli bir dönüm noktası olarak değerlendirildi. Slim Shady karakteri, Eminem'in en cesur ve en yaratıcı çalışmalarını ortaya koyduğu bir kimlik olmasının yanı sıra aynı zamanda Eminem, bu karakterin hayatındaki yerini ve anlamını sorgulamaya başladığını söyledi.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ