Tesla ve Spacex Kurucusu Elon Musk, sözünün arkasında durmaya devam ediyor. Bazı haber kaynaklarına göre, Musk’ın bu yılın başlarında Neuralink'in üst düzey yöneticisi Shivon Zilis'ten üçüncü çocuğunu dünyaya getirdiği ve böylece çocuk sayısının 12’ye yükseldiği söyleniyor.

Elon Musk mirasını bölüyor: 12. Kez baba oldu!

Bebeğin adı ve cinsiyeti henüz belli olmamasının yanı sıra Zilis ve Musk’tan da konu hakkında yorum yapmadı.

52 yaşındaki Musk ile 38 yaşındaki Zilis'in Kasım 2021'de Strider ve Azure adlı ikizleri dünyaya gelmişti. Haberlerin ardından ise Musk’ın 2022 yılında verdiği bir röportajında, "Birlikte vakit geçirebileceğim ve iyi bir baba olabileceğim kadar çok çocuk istiyorum" dediği sözler akıllara geldi.

Elon Musk mirasını bölüyor: 12. Kez baba oldu!

SÖZÜNÜN ARKASINDA DURDU

Musk, 2022 yılında sosyal medya hesabından yayımladığı bir yazıda, dünya genelinde düşen doğum oranına dikkat çekerek, ‘’Medeniyetin açık ara karşı karşıya olduğu en büyük tehlikedir" demişti. Musk, sözünün arkasında durdu.

Elon Musk mirasını bölüyor: 12. Kez baba oldu!

Yayılan bu haberlerden önce Musk'ın 11 çocuğu olduğu biliniyordu. Musk'ın yeni doğan bebeği ile birlikte Shivon Zilis'ten üç, eski eşi Grimes'dan üç, ilk eşi Justine Wilson'dan ikiz, üçüz ve Nevada adında bir çocuğu bulunuyor. Ancak Nevada 10 haftalıkken hayatını kaybetti.

Elon Musk mirasını bölüyor: 12. Kez baba oldu!

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ