Güçlü sesi ve başarılı kariyeriyle tanınan Ebru Gündeş, Şubat ayında kendisinden 12 yaş küçük iş insanı Murat Özdemir ile Dubai'de sürpriz bir şekilde evlenmişti. Ancak bu evlilikten beklediği mutluluğu bulamadığı iddiaları magazin dünyasında geniş yankı uyandırdı.

Eldeki biber acısı nasıl geçer? Biber yanığına ne iyi gelir? İşte denenmiş en etkili 25 yöntem! Eldeki biber acısı nasıl geçer? Biber yanığına ne iyi gelir? İşte denenmiş en etkili 25 yöntem!

Efdweferf

Boşanma Söylentileri Güçleniyor

Beyaz Magazin programının sunucularından Pınar Eliçe, Gündeş'in evliliğinde sorunlar yaşadığını ve boşanma kararı aldığını ileri sürdü. Eliçe, "Ebru Gündeş'te bir pişmanlık söz konusu ama ne oldu tam içeriğini araştıracağım. Önümüzdeki günlerde bunun nedenini de söyleriz. Bir sıkıntı var. Benim aldığım çok önemli bir duyum ve iddia var ki 3 ile 5 ay arasında Ebru Gündeş'in boşanma davası açacağı söyleniyor" şeklinde konuştu.

Ebru Gundes 1

Ebru Gündeş ve Murat Özdemir'in Ayrılığına Dair İpuçları

Murat Özdemir, yoğun bir konser programına sahip olan Ebru Gündeş'in hiçbir sahnesine katılmaması ve çiftin birlikte hiç görüntülenmemesi de boşanma iddialarını güçlendirdi. Ebru Gündeş'ten henüz evliliğiyle ilgili bir açıklama gelmedi.

Channels4 Profile-4

Magazin Dünyasında Şok Etkisi Yarattı

Ünlü şarkıcının evliliğiyle ilgili bu gelişmeler, magazin camiasında büyük bir yankı uyandırdı. Ebru Gündeş'in evliliğinde yaşadığı sorunlar ve boşanma iddiaları, hayranları ve magazin takipçileri tarafından yakından izleniyor.

Kaynak: FATMA SEDA CAN