İKİZLER BURCU

Adeta bir sosyal kelebek olan ikizler burcu, 12 burç arasından en şanslı olan burçlar arasındadır. En çok şanslı oldukları konu ise maddiyat alanındadır. Hiç beklemedikleri anlarda ellerine para geçebilir. Aynı zamanda sosyal çevreleri ile ilgili de oldukça şanslıdırlar. Birçok kişi ile kolaylıkla iletişim kurup arkadaş olabilirler.

ASLAN BURCU

Aslan burcu, bir ortama girdiklerinde fark edilme konusunda oldukça yeteneklidirler. Eğitim ve kariyer anlamında son derece şanslıdırlar. Kendi alanlarında her daim başarılı olurlar. Aslan burcunun şansı doğuştan gelir. Dikkat çekme ve öz güven konusunda iddialıdırlar.

YAY BURCU

Yönetici gezegeni Jüpiter olmasından dolayı Yay burcu, adeta bir şans mıknatısıdır. İstediklerini elde etmek konusunda oldukça şanslıdırlar. Hayallerine kavuşmak için önlerine daima yeni fırsatlar çıkar. Maceracı ve iyimser tavırlarıyla dikkat çeken Yay burcu, içlerinden ne geçirirlerse gerçek olma ihtimali oldukça yüksektir.

YENGEÇ BURCU

Yengeç burcunun en şanslı olduğu nokta ise aile ve sosyal çevresidir. Arkadaşları ve ailesi her daim yengeç burcunun yanındadırlar. Aralarında adeta görünmez güçlü bir bağ vardır. Aynı zamanda kariyer hayatlarında da geç de olsa hayallerine mutlaka kavuşma konusunda şanslıdırlar.

Afyonspor  Kulübü  kongreye  gidiyor! Afyonspor Kulübü kongreye gidiyor!

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ