Bölgeye sevk edilen 149 kişilik arama kurtarma ekibi, jandarma, AFAD ve Dicle Üniversitesi Arama Kurtarma (DÜAK) ekiplerinin yanı sıra jandarma helikopteri de havadan destek veriyor. Arama çalışmalarında şimdiye kadar 130 kişinin ifadesi alındı ve 11 dönümden fazla alan tarandı. Ayrıca, Narin'in kaybolduğu saatlerde yoldan geçtiği belirlenen yaklaşık 150 araç sorgulandı.

Narin'in babası Arif Güran, yaşananlarla ilgili olarak yaptığı açıklamada, devletin kızının bulunması için tüm imkanları seferber ettiğini belirterek, sosyal medyada yayılan asılsız haberlerin doğru olmadığını vurguladı. Baba Güran, Kur’an kursu hocasıyla ilgili çıkan söylentilerin de gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

Anne Yüksel Güran ise kızının bir an önce bulunması için çağrıda bulunarak, sosyal medyada yapılan çirkin yorumların kendilerini çok üzdüğünü söyledi.

Valilikten yapılan açıklamada, arama çalışmalarının titizlikle devam ettiği belirtilerek, vatandaşların sosyal medyada yayılan asılsız iddialara itibar etmemeleri istendi.

Hastanede yapılan şaka hayatını kararttı! Hastanede yapılan şaka hayatını kararttı!

Narin Güran’ın kaybolmadan önceki son görüntülerinde, Kur'an kursundan çıkıp arkadaşlarıyla birlikte yürüdüğü, ardından ayrılarak evine doğru gittiği görülüyor. Yetkililer, arama çalışmalarına kararlılıkla devam ettiklerini ifade ediyor.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ