Toplantıya, İlçe Kaymakamı  Kemal Duru, Belediye Başkanı  Veysel Topçu, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Tolga Pazar, Karayolları Genel Müdürlüğü Etüt Proje Müdürü İbrahim Kaya, Karayolları Genel Müdürlüğü Strateji Dairesi Başkanlığı Müdürü Kenan Kayacı, Trafik Daire Güvenliği Dairesi Başkanlığı Eğitim ve Proje Şubesi Müdürü  Mustafa Işık, Karayolları 13. Antalya Bölge Müdür Yardımcısı  Ferdi Taş, Burdur Karayolları 134. Şube Şefi  İsmail Baykal, Trafik Güvenliği Baş Mühendisi  Selami Sezer Katılım Sağladı.

Dinar2-1

Toplantıda, ilçede yaşanan trafik sorunları masaya yatırılarak çözüm önerileri tartışıldı. Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu, belediye olarak trafik sorunlarının çözümüne yönelik her türlü desteği vermeye hazır olduklarını vurguladı. Topçu, "Trafik güvenliğinin sağlanması ve sorunların çözümü için ilgili kurumlarla iş birliği içinde olacağız" dedi.

Başkan Topçu, Kuzey Katmer İşletmesinin Açılışına Katıldı Başkan Topçu, Kuzey Katmer İşletmesinin Açılışına Katıldı

Dinar6

Toplantının ardından heyet, Dinar'da trafik sorunlarının yaşandığı bölgelerde incelemelerde bulunarak, çözüm odaklı projeler üzerinde değerlendirmeler yaptı. Toplantı, Dinar’ın trafik sorunlarına yönelik önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Dinar7

Kaynak: Gamze Nazmiye Özbunar