Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu’nun talimatları doğrultusunda, Dinar Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede temizlik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ekipler, rutin evsel atık alma faaliyetlerinin yanı sıra, moloz alımı, cadde, sokak, pazar yeri ve alt geçit temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Dinar’da temizlik seferberliği!

Yaşanabilir İlçe Hedefi

Yaşanabilir İlçe hedefi doğrultusunda gerçekleştirilen temizlik uygulamaları ile Dinar’da yoğun bir temizlik seferberliği başlatıldı. Belediye Başkanı Veysel Topçu, bu çalışmaların amacının vatandaşlara daha temiz ve sağlıklı bir ilçe ortamı sunmak olduğunu belirtti. Topçu, “Amacımız vatandaşlarımıza daha temiz ve sağlıklı bir ilçe ortamı sunabilmektir. Daha temiz ve yaşanılabilir Dinar için çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdüreceğiz” dedi.

Dinar’da temizlik seferberliği!

Kapsamlı Temizlik Çalışmaları

Dinar Belediyesi temizlik ekipleri, ilçenin her noktasında kapsamlı temizlik çalışmaları yürütüyor. Rutin evsel atık alımı dışında, moloz alımı, cadde ve sokakların yanı sıra pazar yerleri ve alt geçitlerin temizliği gibi geniş kapsamlı faaliyetler gerçekleştiriliyor. Bu çalışmalar, ilçenin genel temizlik seviyesini artırarak, daha yaşanabilir bir çevre oluşturmayı hedefliyor.

OSB’de incelemelerde bulundular! OSB’de incelemelerde bulundular!

Dinar’da temizlik seferberliği!

Vatandaşlara Daha Temiz Bir Dinar

Başkan Topçu, temizlik seferberliği ile vatandaşların daha temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşamalarını sağlamayı amaçladıklarını ifade etti. Topçu, "Dinar’ı daha temiz ve yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için ekiplerimizle birlikte çalışıyoruz. Bu süreçte vatandaşlarımızın da destek ve duyarlılığı bizim için çok önemli" diye konuştu.

Kaynak: GAMZE KOÇAK