Akşam saat 21.00'de Dinar Mehmet Çavuş Anadolu Lisesi önünden başlayan Demokrasi Yürüyüşü, Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu, Dinar İlçe Kaymakamı Kemal Duru, protokol üyeleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi. Belediye bandosunun eşliğinde Cumhuriyet Meydanı’na kadar süren yürüyüş, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.

Dinar’da 15 Temmuz Şehitleri anıldı!

Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve Anma Programı

Müftülük tarafından görevlendirilen imam hatipler tarafından 15 Temmuz Şehitleri ve tüm şehitlerimizin ruhuna ithafen Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Veysel Topçu ve İlçe Kaymakamı Kemal Duru, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptılar.

Dinar’da 15 Temmuz Şehitleri anıldı!

Dinar Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı Dinar Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Öğrencilerin Şiirleri ve Video Gösterileri

Program, öğrencilerin günün anlam ve önemini belirten şiirleri okuması ve 15 Temmuz’u anlatan video gösterileriyle sürdü. İlçe Müftülüğü Santral Hafızlık Kursu öğrencilerinin Kur'an-ı Kerim tilaveti ve Türkçe Öğretmeni Said Duman tarafından 30 Kuş şiirinin okunması etkinliğe anlam kattı.

Dinar’da 15 Temmuz Şehitleri anıldı!

İlahi Dinletisi ve Sela Okunması

Program, İlçe Müftülüğü Türk Tasavvuf Musiki Korosu tarafından gerçekleştirilen ilahi dinletisi ile devam etti. Tüm camilerde selaların okunmasıyla etkinlik sona erdi.

Kaynak: FATMA SEDA CAN