Dinar Kaymakamı Kemal Duru'nun başkanlığında gerçekleştirilen Dinar Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Mayıs Ayı Olağanüstü Müteşebbis Heyet toplantısı yoğun bir katılımla tamamlandı. Toplantıda, OSB Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Asıl ve Yedek Üyeleri ile OSB Üst Kuruluşu Genel Kurul Dinar OSB Temsilcilerinin belirlenmesi gibi önemli gündem maddeleri ele alındı.

Katılımcılar

Belediye Çalışanlarına Rekor Promosyon: Her Birey 42 Bin TL Alacak! Belediye Çalışanlarına Rekor Promosyon: Her Birey 42 Bin TL Alacak!

Toplantıya, Afyonkarahisar İl Özel İdaresi'ni temsilen Dinar Kaymakamı Kemal Duru, İl Genel Meclis Üyeleri Kemal Başoğlu ve Bilal Demiröz, İlçe Özel İdare Müdürü Mehmet Özer katıldı. Dinar Belediyesi'ni temsilen Belediye Başkanı Veysel Topçu, Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Uğur, Murat Ceylan, Oktay Sayın ve Sema Karakaş hazır bulundu. Ayrıca, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası'nı (DİTSO) temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Veli Özcan, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Bekle ve Yönetim Kurulu Üyeleri İlker Çalışkan ve Mücahit Uğur da toplantıya katıldı.

OSB Bölge Müdürü İbrahim Er, OSB'nin kuruluşundan günümüze kadar olan dönüşüm süreci ve mevcut durumu hakkında detaylı bir sunum yaptı. Sunumun ardından, gündem maddeleri görüşüldü ve seçimler yapıldı.

Toplantı sonucunda, OSB Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Asıl Üyeleri şu şekilde belirlendi:

Yönetim Kurulu Asıl Üyeleri

Dinar Kaymakamı Kemal Duru

Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Veli Özcan

İl Genel Meclis Üyesi Kemal Başoğlu

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi İlker Çalışkan

Denetim Kurulu Asıl Üyeleri

Dinar Belediye Meclis Üyesi Sema Karakaş

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mücahit Uğur

OSBÜK Genel Kurul Temsilcileri

Dinar Kaymakamı Kemal Duru

Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Veli Özcan

Kaymakam Kemal Duru seçimleri değerlendirdi

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Dinar Kaymakamı Kemal Duru, yapılan seçimlerin ardından görev alan üyelere hayırlı olsun ve başarı dileğinde bulundu. Duru, "Görev süreleri boyunca Dinar OSB’nin gelişimine ve Dinar’a katkı sağlamak adına hep birlikte yoğun bir şekilde çalışacağız. Toplantılarımızda alacağımız kararların şimdiden Dinar’ımıza ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı. Katılımcılar, OSB'nin geleceği için alınan kararların bölgeye büyük fayda sağlayacağını belirtti. Toplantı sonrasında toplu fotoğraf çekimi yapıldıktan sonra toplantı sona erdi

Kaynak: Gamze Koçak