MHP Lideri Devlet Bahçeli, Türkiye Uzay ve Havacılık Sanayii AŞ’nin (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine düzenlenen terör saldırısını lanetleyerek, şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi. Bahçeli, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Cumhuriyetin 101. Yılında “Cumhuriyeti Biz Böyle Kazandık” Paneli Gerçekleştirildi! Cumhuriyetin 101. Yılında “Cumhuriyeti Biz Böyle Kazandık” Paneli Gerçekleştirildi!

TUSAŞ’a yapılan hunhar terör saldırısını nefretle lanetliyor, aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin ve hepimizin başı sağ olsun.”

"HİÇBİR HAİN HESAP BAŞARILI OLAMAYACAK"

Devlet Bahçeli, açıklamasının devamında, Türkiye'nin birlik ve beraberliğine vurgu yaparak, terör saldırılarının milli birliğe zarar veremeyeceğini belirtti. Bahçeli, hain planların ve teröristlerin başarılı olamayacağını ifade ederek, şunları söyledi:

"Hiçbir hain ve hasmane hesap tutmayacak, hiçbir kanlı ve kalleş proje milli birlik ve kardeşliğimizin karşısında tutunamayacaktır. Kiralık katilleri sahaya sürenler, terörizmi karanlık bir aparat olarak kullananlar sonuç alamayacakları gibi mücadele azmimizi de asla kıramayacaklardır."

MİLLİ BİRLİK VE KARDEŞLİK VURGUSU

MHP Genel Başkanı Bahçeli, son olarak Türkiye’nin terörle mücadelesinde kararlılıkla ilerlediğini ve hiçbir terör girişiminin Türkiye'nin milli birliğini bozacak güçte olmadığını ifade etti.

Kaynak: ODAK HABER MERKKEZİ