DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, birleşme iddialarına dair önemli açıklamalarda bulundu. Kulislerde konuşulan ve siyasi çevrelerde dikkat çeken bu gelişmeler hakkında Babacan, Gelecek Partisi ile yapılan görüşmelere değinerek, "Sürecin devam ettiğini" belirtti. Babacan’ın açıklamaları, birleşmenin mümkün olup olmayacağının henüz netleşmediğini gözler önüne serdi.

 GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Babacan, Gelecek Partisi ile süren görüşmelerin detaylarına dair şu sözleri kullandı: "Amaç, bir birleşmenin mümkün olup olmayacağı. Süreç devam ettiği için detay vermemiz doğru değil." Bu açıklama, her iki partinin birleşme olasılığını ciddi şekilde değerlendirdiğini gösteriyor. Ancak şu an için sonuçlanmış bir karar olmadığının da altını çizdi.

BİRLEŞME NE ZAMAN SONUÇLANACAK?

Ali Babacan, birleşme sürecinin olumlu bir şekilde ilerlediğini ifade etse de, ne zaman sonuçlanacağı konusunda kesin bir bilgi vermedi. "Ne zaman sonuçlanır, olur mu olmaz mı bugünden bir şey söylememiz mümkün değil" diyerek, sürecin dikkatle takip edilmesi gerektiğini vurguladı.

Gazilere özel günlerinde müjde Gazilere özel günlerinde müjde

Kaynak: Mustafa Dadak