İşte Kocatürk’ün açıklamaları:

"TAZİYEDE BULUNAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM"

Yapılan operasyonda 5 uyuşturucu satıcısı yakalandı! Yapılan operasyonda 5 uyuşturucu satıcısı yakalandı!

Alper Kocatürk, açıklamasına babasının vefatı nedeniyle taziyede bulunan herkese teşekkür ederek başladı. Kocatürk, bu süreçte hem babasının cenaze işlemleriyle ilgilendiğini hem de bazı özel işleri dolayısıyla şehir dışında olduğunu belirtti. Ancak Halil İbrahim Sevim’in açıklamaları üzerine bu basın açıklamasını yapma gereği duyduğunu söyledi.

"HALİL İBRAHİM SEVİM’İN SÖZLERİ BİZİ ÜZDÜ"

Kocatürk, ortaokuldan arkadaşı olan Halil İbrahim Sevim’in açıklamalarının kendisini derinden üzdüğünü dile getirdi. DEVA Partisi olarak önceliklerinin her zaman Afyonkarahisar ve ülke olduğunu vurgulayan Kocatürk, Afyonkarahisar’da siyasi kimliklerden bağımsız olarak birlik ve beraberliği sağlamaya çalıştıklarını söyledi.

"BİZİM TEK DERDİMİZ AFYONKARAHİSAR"

Alper Kocatürk, DEVA Partisi'nin Afyonkarahisar’da siyasi çıkarlar peşinde olmadığını ifade etti. Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın yaptığı yanlışları eleştirdikleri gibi, doğru icraatlarını da desteklediklerini belirtti. Kocatürk, partiler üstü bir anlayışla Afyonkarahisar’ın gelişmesi için her zaman doğruya doğru, yanlışa yanlış demeye devam edeceklerini söyledi.

"LİYAKAT ESASIMIZDIR"

Kocatürk, DEVA Partisi’nin işe alımlarda ve belediyelerin çalışmalarında siyasi popülizm yerine liyakati esas aldığını belirtti. Parti olarak Afyonkarahisar’da sağlanacak birlikteliğin, tüm siyasi partilerin çıkarlarından daha fazla kente katkı sağlayacağını vurguladı.

"TÜM PARTİLERLE BİRLİKTE ÇALIŞMAYA HAZIRIZ"

Kocatürk, daha önceki belediye başkanlarının ve il başkanlarının kendisini tanımadığını ima ederek, Afyonkarahisar için tüm partilerle ortak çalışmalar yapmaya açık olduklarını ifade etti. Ayrıca, Valilik ve Belediye’nin düzenlediği programlara katılmaya çalıştıklarını, AK Parti ve MHP il başkanlarını da bu programlarda daha fazla görmek istediklerini belirtti.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ