İYİ Parti, 12-13-14 Temmuz 2024 tarihlerinde Afyonkarahisar'da gerçekleştireceği kamp çerçevesinde İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nun programını açıkladı. Dervişoğlu, bu kapsamda çeşitli ziyaretler ve etkinliklere katılacak.

Dereçine Belediyesi Ziyareti

Müsavat Dervişoğlu, programının ilk günü olan 12 Temmuz'da Dereçine Belediyesi'ni ziyaret edecek. Ardından, konaklama için NG Afyon Otel’e giriş yapacak.

Dervişoğlu'nun 13 Temmuz'daki programı oldukça yoğun geçecek. İlk olarak, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Afyonkarahisar Şubesi’ni ziyaret edecek. Daha sonra, Uzun Çarşı esnafıyla bir araya gelecek.

AK Parti Afyonkarahisar  Milletvekilleri, TBMM’de 28. Dönem 3. Yasama Yılı'nın İlk Grup Toplantısına Katıldı AK Parti Afyonkarahisar  Milletvekilleri, TBMM’de 28. Dönem 3. Yasama Yılı'nın İlk Grup Toplantısına Katıldı

Çay Belediyesi ve Çay Vişne Festivali

Merkezdeki ziyaretlerin ardından Çay Belediyesi'ni ziyaret edecek olan Dervişoğlu, aynı gün Çay Vişne Festivali’ne de katılacak.

Aynı gün saat 11:00'de, İYİ Parti Afyonkarahisar Kampı'nda basına açık bir konuşma yapacak olan Dervişoğlu, gündemle ilgili önemli açıklamalarda bulunacak.

Kampın Genel Değerlendirmesi

Programının son günü olan 14 Temmuz'da ise Dervişoğlu, saat 13:00'te kampın genel bir değerlendirmesini kamuoyuyla paylaşacağı bir kapanış konuşması yapacak. Bu değerlendirme ile İYİ Parti'nin Afyonkarahisar'daki kampında yapılan çalışmalar ve alınan kararlar hakkında bilgilendirme yapılacak.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ