Ziyaret sırasında, iki belediye başkanı da belediyeler arasında kurulacak olan işbirliği ve dayanışmanın önemine dikkat çekti. Bülent Nuri Çavuşoğlu ve Veysel Topçu, gelecekte yapılacak projelerde işbirliği içinde hareket ederek bölge halkına en iyi hizmeti sunmayı hedeflediklerini belirttiler.

456057406 922417216581983 4572297655934296218 N

GELECEKTEKİ ÇALIŞMALAR İÇİN FİKİR ALIŞVERİŞİ

Ziyaret, sadece bir nezaket ziyareti ile sınırlı kalmadı. Çavuşoğlu ve Topçu, çeşitli projeler ve gelecek çalışmalar hakkında da fikir alışverişinde bulundular. Özellikle, belediyeler arasında sağlanacak işbirliği ile bölgesel kalkınma konuları ele alındı.

Dinar’da ortaokul inşaatı yerinde incelendi Dinar’da ortaokul inşaatı yerinde incelendi

ZİYARETE KATILANLAR

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun ziyareti, geniş katılımla gerçekleşti. Ziyarette, Cumhuriyet Halk Partisi İl Genel Meclis Üyesi Nihat Çalışkan, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Dinar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Güçlü, Dinar Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Nuri Çetin, Dinar Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Gökçe, Dinar Belediye Spor Başkanı Ahmet Uğur ve Dinar Belediyesi Meclis Üyeleri de yer aldı.

Kaynak: Ahmet Sarlık